www.partylinsbutiken.se

Produkttips


Isättning och uttagning
Tvätta och skölj alltid händerna noga innan isättning av dina linser. Torka med en luddfri och ren handduk. 
Använd fingertopparna för att hantera linsen. Tänk på att linsen är känslig mot vassa föremål, t.ex. naglar. Kontrollera att linsen är hel, ren och fuktig. 
Sätt linsen på pekfingret och sära på ögonlocken med övriga fingrar. Om det blir en luftbubbla under linsen kan du försiktigt pressa ut den genom att blinka. 

Tvätta händerna noga innan du tar ut dina linser. Torka med en luddfri och ren handduk. 
Dra ner linsen på ögonvitan, nyp försiktigt tag i linsen och lyft ut den.
Känn försiktigt på linsen så den är rörlig innan du tar ut den. Om linsen är torr kan du prova att blinka några gånger samt massera utsidan av ögonlocket. 

Rengöring och förvaring 
Placera linsen i handflatan och rengör den noggrant genom att hälla på linsvätska och gnugga lätt på båda sidor för att få bort eventuella beläggningar. Skölj linsen ytterligare en gång och lägg den sedan i en linsburk med linsvätska. Vätskan ska täcka linsen. Skruva sedan på locket. 

Förpackningen som linserna levereras i ska inte användas som förvaring. Linserna ska förvaras i en linsburk fylld med linsvätska. Linsen får aldrig torka. 
Skölj aldrig linsen med kranvatten. 


Vi rekommenderar att du inte sover med linserna i. 

Linser skall ses som en förbrukningsvara. Om du missköter dem så håller dem inte som utlovat. Följ skötselråd. Vid irritation, klåda eller annan reaktion använd inte linserna. Vid felaktigt användande kan ögonen ta skada. Vi ansvarar inte för detta, all användning sker på egen risk.

Produkten i verklighet kan skilja sig något i färg från bilden som visas i webshopen.
Färginställningar på datorn och olika typer av skärmar kan visa färger annorlunda från verkligheten.